CERAMIC GLASS

Ceramica decorativa Deva

Bine ati venit

 

Noi producem obiecte de ceramica si sticla .Acestea sint realizate intr-o maniera moderna ,plina de originalitate .Ca sursa de inspiratie au fost curentele de avangarda in sculptura si pictura . Aceste obiecte se armonizeaza perfect cu aproape toate genurile de aranjamente interioare.

Datorita tineretii colectivului ce se exprima in aceste materiale trecute prin arta focului ,obiectele realizate au un caracter proaspat ,inedit si plin de spontaneitate tipica indraznelii artistilor tineri .

Chiar daca originalitatea este caracteristica principala a acestor produse totusi influenta studiilor artistice isi pun amprenta cu influente din artele de avangarda in sculptura si pictura ,cubismul ,cunstructivismul abstractul se regasesc in linia produselor noastre .Arta populara cit si trasaturi din gigantul sculpturi romanesti,Brancusi ,pot fi regasite in sugestiile acestor produse .
Tot din arta populara am preluat ideea de oale (de sarmale) sau vase utilitare.Doar ideea a fost preluata ,interpretarea fiind intr-o line decorativa gestualista .Prezenta unui astfel de obiect intr-o bucatarie de catalog este o pata de culoare si un punct de interes alaturi de un rol utilitar .
Realizam panouri decorative cu rol de luminatoare sau panouri despartitoare pentru hoteluri sau case in care se pot gasi altceva decit in revistele de interioare .
La solicitarea clientilor nostri realizam obiecte promotionale in ceramica si sticla .
Produsele noastre se armonizeaza perfect cu orice interior sau mediu ce se vrea a fi innobilat cu o tenta artistica .